Ebbe ja Juno

Ebbe ja Juno

lauantai 22. toukokuuta 2010

22.05.2010 Näyttelyura aloitettu!

Nyt Ebbe on virallisesti debytoinut näyttelyissä. Turengissa järjestettiin 15.05.2010 ryhmänäyttely, jossa Ebbe esiintyi. Markku Kipinä tuomaroi ja oli sitä mieltä, että Ebbe on EH (erittäin hyvä) ja valitsi Ebben urosten junioriluokan kolmanneksi parhaaksi! Meille tulos oli kyllä ihan superyllätys: lähdettiin liikkeelle nimittäin ihan sillä mielellä, että kunhan kokemusta saataisiin. Toki Ebben kasvattaja Jenni on jo kauan aikaa kehunut Ebbeä komeaksi, mutta nyt saatiin yhden virallisen tuomarinkin näkemys, eikä yhtään hullumpi :) Ollaan siis ihan ylpeydestä soikeina Ebbestä!

Harjoittelua tämä näyttelyharrastus kuitenkin vaatii, sekä esittäjältä että koiralta. Siksi olimmekin taas Match Show`ssa, juuri ennen Turengin näyttelyä. Mätsäri järjestettiin Tampereella Hakametsän jäähallin parkkipaikalla. Siellä Ebbe voitti pienten rotujen aikuisten koirien sinisen ryhmän. Pokaali- ja ruusukekokoelma siis karttui ;) Virallisesta näyttelystä oli konkreettisena saldona vain kaksi muovinauhaa :D. No, tuleehan siitä hieno merkintä KoiraNettiin Ebben tietoihin :)

Ebben kotisivuja tulemme muokkaamaan lähiaikoina, kunhan ehdimme. Tässä muutama kuva em. näyttelyistä:

5 kommenttia:

  1. Huikeeta! Mahtava juttu Ebbe!! Teillähän nyt hieno koira on! Varmasti mukavia tilaisuuksia nuo kilpailut ja näyttelyt! Olis kiva tulla joskus vaikka katsomaan!
    t.Anna

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan näyttelyihin mukaan! Ebben kotisivuilta löytyy meidän kalenteri ;)
    t. Pauliina

    VastaaPoista
  3. Moikka Ebbe,

    kävin vähän vaklaamassa teidän kotisivuja ja oikein hauskalle näyttää :).

    VastaaPoista
  4. Kiva, kun kävit Miia! Tiedän sivuilla on myös hauska käydä :)

    VastaaPoista
  5. Eipä oo näkynynnä hetkeen päivityksiä...

    VastaaPoista