Ebbe ja Juno

Ebbe ja Juno

lauantai 23. lokakuuta 2010

23.10.2010 Syksyn kuulumisia

Aika pitkä aika on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Edellisen raportin jälkeen ollaan taas käyty näyttelyssä, Tampereen ryhmänäyttely pidettiin 4.9.10, tuomarina Yolanda Nagler. Ebbe sai arvosanan EH. Tuomari tykkäsi Ebbestä kovasti, rakenteesta ja turkin laadusta tuli kehuja sekä kauniista päästä ja hyvistä liikkeistä. Värin takia ei tullut ERIä. Samassa näyttelyssä esiintyi myös Junon emä Peppi ja isoisä Rasmus, jotka kävivät meillä tapaamassa Junoa. Samoin oli hauska tutustua Junon siskoon Ellaan ja Ellan omistajaan Millaan. Toinen kasvattajista, Miia kävi myös meillä. Oli oikein mukava päivä! Illalla emäntä sitten lähti vielä vähän viihteelle vanhojen työkavereidensa kanssa :).
Jäljestämistä ollaan kokeiltu taas, ja Ebbe tykkää siitä hommasta erityisesti. Junokin sai eräällä kerralla kokeilla ja löysikin "kaadon". Taas voisi tehdä vähän jälkiä metsään, ennenkuin tulee lumi ;)
Syyskuussa osallistuttiin Junon kanssa myös pentutreffeille Kairojen kennelissä vierailevana tähtenä. Oli hauska tavata iso liuta muita russeli-ihmisiä pentuineen, sääkin oli mitä loistavin.
Tänä syksynä näyttelyissä kiertäminen on ollut vähän vähäisempää, kun isäntäväellä on ollut muita kiireitä. Talvella ja keväällä meitä sitten alkaa taas näkyä kehissä enemmän.
Viime viikonloppuna kokeiltiin pitkästä aikaa mätsäreissä Teivon raviradan totohallissa SYLI ry:n hyväntekeväisyystapahtumassa. Juno debytoi, ja aivan loistavin tuloksin: pienten pentujen punaisen ryhmän paras ja BIS4! Ebbeä handlasi isäntä tällä kertaa, kun emäntä oli pentukehässä samaan aikaan Junon kanssa. Ihan hyvä handleridebyytti meidän isännältä: Ebbe pääsi punaiseen ryhmään :)
Juno poseeraa

Kilpajuoksua

Juno kotipihalla

Siskokset Ella ja Juno

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti