Ebbe ja Juno

Ebbe ja Juno

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

19.12.2010

Paljon on taas harrastettu koirien kanssa. Junon kanssa on käyty pentunäyttelyssä Tampereella Niihaman Ratsastuskeskuksessa 27.11.2010. Tuomarina oli Jetta Tschokkinen. Tuloksena PPEK1 ja PNP2 eli pikkupentuluokassa narttujen paras ja toiseksi paras narttupentu russeleissa. Ylpeitä ollaan Junon tuloksesta, tosin esiintyminen kaipaa vielä paljon hiomista sekä emännältä että Junolta. Mätsäreissä aiotaan siis käydä ahkerasti, kun vain sopivia järjestetään.
Luolatreeneissä ollaan käyty Ebben kanssa ja tarkoitus on käydä taas, kunhan pakkaskelit vähän lauhtuvat.

Viime viikonloppuna Ebbe kävi esiintymässä Helsingin Messukeskuksessa Voittaja 2010 -näyttelyssä. Tuomarina oli Andrzej Kazmierski Puolasta. Ebbe sai arvosanan EH kovatasoisessa seurassa, joten olemme tyytyväisiä siihen. Ebbe tarvitsee myös vielä lisää näyttelytreeniä, jotta saa esiintymisvarmuutta. Juno vietti tuolloin päivän emänsä omistajaperheen luona hoidossa ja sai tavata myös siskonsa Laikan pitkästä aikaa. Hyvin olivat leikit kuulemma sujuneet :)

Tänä viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa taas Hyvinkäällä koirakylpylässä. Uimamaisteri Ebbelle vesi on jo tuttu elementti, mutta Junolle kerta oli ensimmäinen. Mukanamme oli myös Vinski-sheltti emäntänsä ja isäntänsä kanssa. Molemmat uimakoululaiset, Vinski ja Juno oppivat hienosti uimaan :)
Tänään luonamme kävi Junon sisko Ella emäntänsä kanssa. Teimme metsälenkin virkistävän metsälenkin koirien kanssa. Tässä muutamia kuvia:



2 kommenttia:

  1. Terveisiä Junolle kasvattaja tädiltä ja Terkkuja myös Ebbelle :)! Hyvää Joulun odotusta ja ei sitten ronkita mitään jouluherkkuja!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia taas! Hienoja haukkuja teillä! Ihanaa joulua teille kaikille! Pitäkääs kinkkua silmällä, ettei mene kaikki haukkujen suuhun!

    VastaaPoista